edukativni

centar kliker

Bok, ja sam Maja Grozdanić, trener sam u Edukativnom centru Kliker i vlasnik tvrtke Studio Natura d.o.o. pod kojom se vodi Centar Kliker i internet trgovina koja u svojoj ponudi ima super premium brendove hrane i opreme za vaše pse. Psi su moj život i vjerni suputnici od 1991. godine. Rad sa psima sam uvijek doživljavala kao moje povezivanje s njima i trudim se da im život bude ispunjen i zabavan. Aktivni sam planinar i planinarski vodič, svi moji psi su sa mnom planinarili diljem kako hrvatskih, tako i slovenskih vrhova. 

Od 2009. godine sam volonter unutar Udruge za obuku potražnih pasa – HUOPP,  gdje sam jedan od instruktora za naše članove koje obučavamo za potrage u nepristupačnim i otvorenim područjima te u ruševinama, odronima zemlje i lavinama.

Centar Kliker sam pokrenula iz entuzijastične ideje da pomognem vlasnicima pasa u radu s njihovim psima, u njihovoj socijalizaciji te uspostavljanju pravilnog odnosa sa svojim psima. Želja mi je pokazati vam kako oplemeniti vaše zajedničko druženje, što sve možete raditi sa svojim psima i na koji način ih odgojiti da budu vaši vjerni članovi obitelji i suputnici u vašim pustolovinama. Kroz rad nastojim da sve vježbe budu izuzetno motivirajuće za pse, bez korekcije i kažnjavanja. Rad sa psom treba biti obostrani užitak, a ne tortura.

Kroz rad sa svojim psima uz iskusne instruktore u Hrvatskoj udruzi za obuku potražnih pasa i vodičima i njihovim psima u udruzi, stekla sam bogato iskustvo koje sada želim prenijeti vama. Moja oba psa su od štenaca, običnih kućnih ljubimaca, postali službeni psi, moji vjerni partneri u radu. Svaki je pas jedinstven i da bi postigli rezultate morate prodrijeti do psa, zadobiti njegovo povjerenje i tada će za vas napraviti sve što može.

Arwen je bila dio tima koji je prohodao hrvatski dio jedne od najljepših planinarskih staza Via Dinarica.  Od prvog dana je član Udruge za obuku potražnih pasa, a od 1.1.2019. postaje član Hrvatske Gorske Službe Spašavanja. gdje ima priliku sudjelovati u akcijama potrage za nestalim ljudima i ima priliku primijeniti sve ono za što se pripremala cijeli život.


Erika, osim što je još uvijek s 10 godina aktivni potražni pas  u Hrvatskoj udruzi za obuku potražnih pasa, sada posjećuje učenike u školama i pokazuje kako i što rade potražni psi te kako bismo se trebali ponašati kada sretnemo jednog takvog u radu.

 

~Maja Grozdanić

studio natura d.o.o.

vrhunska

oprema

za pse

superpremium

hrana

za pse

Pridruži nam se

Nabavili ste psa i nakon prvog oduševljenja shvatili da trebate pomoć u odgoju? Tečajevi kreću početkom svakog mjeseca pa požurite i prijavite se na tečaj na jednoj od 3 lokacije: u Zagrebu na Jarunu i u Maksimiru te u Sisku!

Molimo vas da prijavnicu popunite nakon što kupite jedan od naših tečajeva. U ponudi imamo Malu školuVeliku školu i Individualne treninge 

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Navedeni podaci su potrebni za formiranje trening grupa te kako bismo vas mogli kontaktirati u vezi treninga, prikupljeni podaci će se koristiti sukladno našim [Uvjetima korištenja]

Prijavnica za školu

ŠKOLA ZA PSE
Ulaganje u
budućnost

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos?
800 kn 8 treninga po 60 min
  • MALA ŠKOLA ZA PSE
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA
NAdogradi
znanje

Savladali ste osnove

želite znati više?
800 kn 8 treninga po 90 min
  • VELIKA ŠKOLA ZA PSE
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA
Posebne
njuške

PRILAGOĐEN PROGRAM

za vašeg psa
2000 kn 10 treninga po 45 min
  • INDIVIDUALNI TRENING
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA

OBAVIJEST

Zbog razornog potresa i angažiranosti naših trenera na području Sisačko-moslavačke županije planirani početak tečaja u siječnju odgađa se na 22.01.2021. Svi prijavljeni polaznici će još dodatno biti obavješteni mailom.
Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.