NATUREDIET Feel Good Grain Free - Puppy, piletina & janjetina

17.00 kn306.00 kn

Očisti
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

NATUREDIET Feel Good Grain Free - Puppy, piletina & janjetina

Naturediet Feel Good BEZ ŽITARICA – PUPPY piletina i janjetina je prirodno izbalansiran potpuni obrok namijenjen za prehranu štenaca, skotnih kuja i kuja koje doje. Potpun hranjiv obrok, pripremljen s ukusnim mesom piletine i janjetine te s korjenastim povrćem.

Kreiran za pse sklone alergijama, intolerantne na hranu i osjetljive probave, ovaj je obrok kuhan na pari, bez žitarica i glutena sadrži sve esencijalne vitamine i minerale potrebne za zdravu prehranu. Naturediet Feel Good Grain Free puppy piletina i janjetina je obrok prikladan za štence svih pasmina i veličina, a posebno za one kojima je propisana monoproteinska dijeta.

  • 100% prirodno s nadodanim vitaminima i mineralima 
  • proizvedeno u Velikoj Britaniji
  • receptura s ograničenim brojem sastojaka
  • receptura bez glutena i žitarica
  • potpuna hrana za pse
  • svježe pripremljeno sa sastojcima iz pažljivo biranih izvora 
  • lagano kuhano na pari u malo vode 
  • nježno za osjetljive trbuščiće 
  • hipoalergeno 
  • čak i najizbirljiviji dlakavci vole ovu recepturu

piletina 36%, janjetina 24%, mrkva 2%, krumpir 2%, pastrnjak 1,5%, sušena jaja, prirodne mljevene kosti, osušene morske alge. 

bjelančevine 12%, sadržaj masti 8%, sirova vlakna 2%, sirovi pepeo 2,5%, vlaga 70%.

Dodano/Kg:
Hranidbene tvari (vitaminsko- mineralni dodatak): vitamin A 2.580IJ, vitamin D3 215IJ, selen (natrijev selenit) 0,02 mg, željezo (željezo (II) sulfat monohidrat) 17,2 mg, bakar (bakar sulfat pentahidrat) 4,8 mg, mangan (mangan sulfat monohidrat) 5,7 mg, cink (cink sulfat heptahidrat) 47,8 mg.

MasaPakiranje
0 – 10 kgdo 1 2/3
10 – 20 kgdo 2 3/4
20 – 30 kgdo 3 3/4
30 – 40 kgdo 4 3/4

Ova je receptura dostupna u pojedinačnom pakiranju od 390 g ili kao kartonsko pakiranje koje sadrži 18 pojedinačnih pakiranja od 390 g

Uputa za dnevno hranjenje: POGLEDAJTE TABLICU. 
Čuvajte na suhom i hladnom mjestu. Otvoreno pakovanje čuvajte u hladnjaku i potrošite u roku od 48 sati. Neto težina, br. serije i datum do kada
je najbolje upotrijebit hranu, otisnuti su na pakovanju.

OBAVIJEST

Zbog razornog potresa i angažiranosti naših trenera na području Sisačko-moslavačke županije planirani početak tečaja u siječnju odgađa se na 22.01.2021. Svi prijavljeni polaznici će još dodatno biti obavješteni mailom.
Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.