edukativni

centar kliker

Bok, ja sam Maja Grozdanić, trener sam u Edukativnom centru Kliker i vlasnik tvrtke Studio Natura d.o.o. pod kojom se vodi Centar Kliker i internet trgovina koja u svojoj ponudi ima super premium brendove hrane i opreme za vaše pse. Psi su moj život i vjerni suputnici od 1991. godine. Rad sa psima sam uvijek doživljavala kao moje povezivanje s njima i trudim se da im život bude ispunjen i zabavan. Aktivni sam planinar i planinarski vodič, svi moji psi su sa mnom planinarili diljem kako hrvatskih, tako i slovenskih vrhova. 

Od 2009. godine sam volonter unutar Udruge za obuku potražnih pasa – HUOPP,  gdje sam jedan od instruktora za naše članove koje obučavamo za potrage u nepristupačnim i otvorenim područjima te u ruševinama, odronima zemlje i lavinama.

Centar Kliker sam pokrenula iz entuzijastične ideje da pomognem vlasnicima pasa u radu s njihovim psima, u njihovoj socijalizaciji te uspostavljanju pravilnog odnosa sa svojim psima. Želja mi je pokazati vam kako oplemeniti vaše zajedničko druženje, što sve možete raditi sa svojim psima i na koji način ih odgojiti da budu vaši vjerni članovi obitelji i suputnici u vašim pustolovinama. Kroz rad nastojim da sve vježbe budu izuzetno motivirajuće za pse, bez korekcije i kažnjavanja. Rad sa psom treba biti obostrani užitak, a ne tortura.

Kroz rad sa svojim psima uz iskusne instruktore u Hrvatskoj udruzi za obuku potražnih pasa i vodičima i njihovim psima u udruzi, stekla sam bogato iskustvo koje sada želim prenijeti vama. Moja oba psa su od štenaca, običnih kućnih ljubimaca, postali službeni psi, moji vjerni partneri u radu. Svaki je pas jedinstven i da bi postigli rezultate morate prodrijeti do psa, zadobiti njegovo povjerenje i tada će za vas napraviti sve što može.

Arwen je bila dio tima koji je prohodao hrvatski dio jedne od najljepših planinarskih staza Via Dinarica.  Od prvog dana je član Udruge za obuku potražnih pasa, a od 1.1.2019. postaje član Hrvatske Gorske Službe Spašavanja. gdje ima priliku sudjelovati u akcijama potrage za nestalim ljudima i ima priliku primijeniti sve ono za što se pripremala cijeli život.


Erika, osim što je još uvijek s 10 godina aktivni potražni pas  u Hrvatskoj udruzi za obuku potražnih pasa, sada posjećuje učenike u školama i pokazuje kako i što rade potražni psi te kako bismo se trebali ponašati kada sretnemo jednog takvog u radu.

 

~Maja Grozdanić

studio natura d.o.o.

vrhunska

oprema

za pse

superpremium

hrana

za pse

ŠKOLA ZA PSE

CIJENE TEČAJEVA

Grupni treninzi vođen je u živo s instruktorom u maloj grupi do maksimalno 6 polaznika. Svi tečajci imaju pristup online materijalima u našoj virtualnoj učionici.

Velika škola

Napredni grupni trening

800 kn

Trajanje: 12h 4 tjedna

Mala škola

Osnovni grupni trening

800 kn

Trajanje: 8h 4 tjedna

Individualni sat

1:1 pristup

200 kn

Preporuka: 10h

Podijeli nas na društvenim mrežama ili kao link u poruci, možda pomogneš prijatelju koji treba pomoć u odgoju psa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.