Centar Kliker

Našim polaznicima nudimo klasičnu školu za pse na tri lokacije: Zagreb Maksimir, Zagreb Jarun i Sisak.
Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati našim treninzima uživo, nudimo vam i online školu za pse. Online edukacije omogućuju vlasnicima pasa da se educiraju o pravilnom treningu svog ljubimca interaktivno i u bilo koje vrijeme.

Centar Kliker čini tim predanih trenera koji će vam pomoći izgraditi kvalitetan odnos s vašim psom kako bi maksimalo uživali u svakodnevnim situacijama!

O NAMA

Centar Kliker - Gdje ljubav prema psima stvara povezanost i avanturu!

Dozvolite da vas povedemo na nevjerojatno putovanje koje je započelo 2013. godine kada je Centar Kliker osnovan s ciljem da ljubav prema psima pretvorimo u nešto više od obične veze između čovjeka i njegovog najboljeg četveronožnog prijatelja. Nastali iz čiste strasti prema psima, naša trgovina je postala svojevrsno svetište za sportsku i planinarsku opremu za vaše vjerne suputnike. Kada smo iste godine prvi put uvezli Ruffwear opremu za pse i njihove vlasnike, znali smo da smo krenuli pravim putem. Naša kolekcija opreme za pse pruža najbolju podršku i sigurnost za pseće avanture na otvorenom. Od planinarenja do dugih šetnji, omogućujemo vam da s lakoćom uživate u svakom trenutku provedenom sa svojim ljubimcima.

No, nismo se zaustavili samo na tome. Kako je naša strast prema psima rasla, tako je i naša vizija postajala sve jasnija. 2019. godine otvorili smo školu za vlasnike pasa kako bismo podijelili naše znanje i iskustvo s vama. Naši treneri nisu samo obični instruktori, već stručnjaci koji su svoje vještine izgradili radeći s potražnim psima u uglednim organizacijama kao što su Hrvatska udruga za obuku potražnih pasa i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Kako bismo se pobrinuli da vaši četveronošci dobiju najbolje, naše metode temeljene su na znanstveno dokazanim pristupima pozitivne motivacije.

Naš cilj je stvoriti harmoničan i ispunjen odnos između vas i vašeg psa, gdje je učenje zabavno i nagrađujuće za oba sudionika. Kroz naše tečajeve, želimo vam pomoći da preuzmete kontrolu nad vašim odnosom sa psom, stvarajući duboku povezanost koja će trajati cijeli život.

U našoj školi za vlasnike pasa, nećemo vas naučiti kako nešto narediti psu , već ćemo vas potaknuti na razumjevanje njegovog ponašanja, na zajedničko istraživanje i pustolovine s vašim ljubimcem. Od učenja kako pravilno komunicirati s psom do razumijevanja njihovih potreba i ponašanja, naši tečajevi obuhvaćaju sve što je potrebno za postati sretan vlasnik psa. I, naravno, trudimo se da sve bude zabavno kako vama tako i vašim psima jer kakav je to trening ako nije zabavan! Osjećaj zajedništva i podrške koji pružamo jedni drugima u trening grupi čini svaki korak ovog putovanja nezaboravnim i jedinstvenim.

Dakle, ako želite učiniti vaš život s psom nevjerojatnim iskustvom, nema boljeg mjesta od Centra Kliker. Dopustite da vas inspiriramo, educiramo i povežemo s ljubavlju prema psima koja je temelj naše trgovine i škole za pse i njihove vlasnike.
Postanite sretni vlasnik koji zajedno sa svojim psom otkriva čuda prirode i planine.
Vidimo se na vrhu!

Centar kliker škola za pse

Vaši treneri

Trener s više od 15 godina iskustva

Maja Grozdanić

Kroz rad sa svojim psima i uz pomoć iskusnih instruktora u Hrvatskoj udruzi za obuku potražnih pasa i vodiča, stekla sam iznimno vrijedno iskustvo koje sada želim podijeliti s vama.

Moji psi su nekoć bili obični kućni ljubimci, no uz posvećenost i trening, postali su mi nezamjenjivi partneri u radu. Svaki pas ima svoje jedinstvene osobine i potrebno je uložiti vrijeme i trud kako bismo postigli željene rezultate. Izgradnja povjerenja između mene i mojih pasa bila je ključna, jer tek tada su pokazali svoju punu predanost i spremnost na suradnju.

Kroz vlastita iskustva, shvatila sam važnost strpljenja i razumijevanja kada je u pitanju rad s psima. Svaki pas ima svoj ritam u učenju i razvoju, te je potrebno prilagoditi se njihovim potrebama kako bismo ostvarili uspješan trening. Nikada ne smijemo zaboraviti da su psi inteligentna bića koja mogu reagirati na pozitivan pristup i motivaciju.

Kroz ovaj proces, naučila sam da je posvećenost i ljubav prema psima ključna za izgradnju obostranog povjerenja i veze koja nas čini neodvojivim timom. Uspostavljanje takve veze ne samo da olakšava rad i trening, već i čini našu svakodnevnicu bogatijom i ispunjenijom.

Stoga, želim vam prenijeti važnost posvećenosti i strpljenja u radu s psima. Neka vaša veza s vašim ljubimcem bude temeljena na povjerenju i ljubavi kako biste zajedno ostvarili iznenađujuće rezultate. Zapamtite, vaš pas će za vas učiniti sve kada osjeti vašu podršku i ljubav koju mu pružate.

Trener s više od 10 godina iskustva

Branislav Grubić

U rad s psima krenuo sam kao vodič potražnog psa u Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja. Kroz razne tečajeve i seminare o radu, treningu, ponašanju i psihologiji pasa, dodatno sam obogatio svoje znanje.

Uz pozitivan trening, stvaramo snažnu povezanost s našim ljubimcima, koja nam omogućuje da bolje razumijemo njihove potrebe i želje. Kroz obostrano poštovanje, izgrađujemo povjerenje koje je ključno za harmoničan i zadovoljavajući odnos s našim četveronožnim prijateljima.

Svaki pas je jedinstven, te kao trener smatram da je važno jpristupiti svakom pojedincu s pažnjom i razumijevanjem. Strpljenje i dosljednost ključni su za postizanje uspjeha u treningu, a kroz pozitivan trening potičemo željeno ponašanje kod naših pasa.

Uz moje iskustvo i ljubav prema psima, radujem se svakoj novoj avanturi koju dijelim sa svojim vjernim suputnicima. Budući da učimo jedni od drugih, neprestano usavršavam svoje metode i pristup kako bih osigurao sretno i ispunjeno zajedničko putovanje kroz život.

Pitali smo naše polaznike da kažu nešto o nama

Romana
RomanaPas Mazekeen
Read More
Preporučila sam tečaj prijatelju koji ima štene. Rekla sam mu da je atmosfera opuštena, da pas uči kroz zabavu i igru i da definitivno mora proći sa psom ovakvu vrstu tečaja kako bi si sačuvao živce 😁
Margareta
MargaretaPas Ringa
Read More
Predobar trener kod kojeg jako puno naučiš.
Luka
LukaPas Zita
Read More
Tečaj je koristan, da je metoda laka za usvajanje no naravno da treba konstantno raditi s psom, da je zabavan i jako brzo prođe
Karolina
KarolinaPas Kairo
Read More
Treneri su odlični i dobro prenose svoje znanje
Boris
BorisPas Nala
Read More
Škola za pse u kojoj te uče kako da razviješ dobar odnos sa psom
Sanja
Sanja Pas Toby
Read More
U kratko vrijeme puno se moze nauciti,kad imas trenera poput Brane.
Robert
RobertPas Lota
Read More
Super tečaj, naučiš pristupiti psu na ne neinvazivni način, bez da ga mlatiš i vičeš na njega...
Svetlana
SvetlanaPas Charlie
Read More
Odlična škola!
Maja
MajaPas Nia
Read More
Super škola i treneri
Robert
RobertPas Balu
Read More
Nemate kaj razmisljat, samo krenite
Igor
IgorPas Snape
Read More
Najbolji u Zagrebu
Marijana
MarijanaPas Snoopy
Read More
Pravo mjesto za učenje ukoliko vam je to prvi pas.
Ana & Mihovil
Ana & Mihovil Pas Marta
Read More
Školica je super, dosta individualnog pristupa u grupi. Super mjesto za ljude koji uz ljubav prema psima žele naučiti dobro ponašanje, ali je potrebno puno vježbe.
Sandra
SandraPas Bella
Read More
Najbrži i najjednostavniji tečaj zabavan za psa i vlasnika.
Mirjana
MirjanaPas Xander
Read More
Odličan pristup prema ljudima i psima. Objašnjeno na najjednostavniji način kako bi svi razumjeli, instruktor bi nas odmah korigirao kad bi uočio da griješimo u radu sa psom. Jasno i kvalitetno treniranje vlasnika i pasa
Slavica
SlavicaPas Ben
Read More
Školica kao i svaka druga, 😂 učimo.
Sanja
SanjaPas Točka
Read More
Nema tog problema u ponašanju psa kojeg uz ovog iskusnog trenera ne može ispraviti.
Silvana
SilvanaPas Holly
Read More
Mjesto gdje možete steći vrijedne i korisne temelje za rad sa svojim psom, poboljšati svoj odnos sa psom, pomoći psu da kroz vježbe i pozitivan pristup izgradi samopouzdanje, ... uglavnom, Centar Kliker je pouzdan saveznik za sve one koji žele raditi s ciljem boljeg i kvalitetnijeg suživota sa svojim psom
Marin
MarinPas Bepo
Read More
Naučit ćete osnovne radnje kako bi život sa psom bio ugodniji
Jasna
JasnaPas Mister
Read More
Škola ima izvrsnu metodologiju, odlične trenere koji se zaista trude (i uspjevaju u tome) kako olakšati život vlasnicima tvrdoglavih ljubimaca.
Danijela
DanijelaPas Dona
Read More
Upoznat ćete svog psa i kako s njim učiti
Branko
BrankoPas Trefi
Read More
Svakom bih vas i hoću preporučiti, zbog ozbiljnosti, ustrajnosti i prihvatljivih cijena.
Barbara & Filip
Barbara & Filip Pas Larry
Read More
Osnovni tečaj je super prva stepenica za naučiti raditi s psom.
Mladen
MladenPas Otto
Read More
Odlicna skola za nauciti osnove komunikacije sa svijim psom.
Alen
AlenPas Birra
Read More
Ne traži drugdje!
Nina
NinaPas Kaya
Read More
Pas će vam biti 100 puta poslusniji
Marin
MarinPas Otto
Read More
Trening u vašoj školi s psom ključ je odgoja, pogotovo ljudima koji imaju psa po prvi put.
Slaven
SlavenPas Amoš
Read More
Profesionalni su, disciplina i konkretnost je obilježje firme i treninga
Gordan
GordanPas Phoebe
Read More
Dobivene su inf. o čemu sve razmišljati u odgoju psa uz adekvatne vježbe
Anita
AnitaPas Hubert
Read More
Savjetovala bih im da u što ranijoj dobi započnu s treningom psa prije nego što ga nesvjesno pogrešno nešto nauče ili prihvate njegovo neprihvatljivo ponašanje. Bitno je na vrijeme potražiti savjete stručnjaka
Dario & Jelena
Dario & JelenaPas Nala
Read More
Školica je izvrsna za savladat osnove, pravilnu igru i steci bolji odnos sa svojim psom
Heda & Ervin
Heda & ErvinPas Bella
Read More
Vrlo ozbiljan pristup rada i psu i gazdama!
Previous
Next

Slobodno zavirite u našu virtualnu učionicu i krenite s učenjem

Podijeli nas na društvenim mrežama ili kao link u poruci, možda pomogneš prijatelju koji treba pomoć u odgoju psa.

Hvala dosadašnjim polaznicima na ukazanom povjerenju

Centar kliker škola za pse otvorena je u travnju 2019 godine.

Odrađenih grupa
1 +
Polaznika
1 +
Sati online materijala
1 +

ŠKOLA ZA PSE

CIJENA TEČAja za pse

Grupni treninzi vođeni su u živo s instruktorom u maloj grupi do maksimalno 6 polaznika.
Svi polaznici imaju pristup online tečaju u našoj virtualnoj učionici.

Velika škola

Napredni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 12h 4 tjedna

Mala škola

Osnovni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 8h 4 tjedna

Individualni sat

1:1 pristup

30 €

(225,05 Kn)

Preporuka: 10h

Maja

Mišljenja polaznika o treneru

Brane

Mišljenja polaznika o treneru

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.