Uvjeti korištenja

Odaberi

NAČINI PLAĆANJA

– Pouzećem, gotovinom prilikom dostave

– Internet bankarstvom na naš žiro račun prema našoj ponudi za naručen proizvod ili uslugu

Ponudu vam šaljemo na vašu mail adresu, a račun u paketu s kupljenom robom ili na vašu mail adresu nakon potvrde uplate..

Potvrdu uplate po ponudi vas molimo nam pošaljete na našu e-mail adresu info@centarkliker.com.

Uz naručene proizvode plaćate i troškove isporuke ukoliko je vaša narudžba ispod 400kn, za narudžbe preko 400kn dostava je besplatna.

– Virmanom – opcija rezervirana za pravne osobe

Naručene proizvode virmanski uplaćujete putem ponude poslane s naše mail adrese ili poštom.

Račun šaljemo mailom nakon vaše potvrde uplate.

REGISTRACIJA

Za korištenje Internet trgovine i web stranica Centar Kliker možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi. No i nama omogućava praćenja vaše lojalnosti te nagrađivanja iste. Za kupovinu tečaja potrebna je registracija prilikom kupovine za pristup online materijalima.

NARUČIVANJE

Svi proizvodi se mogu naručiti putem sustava naručivanja Internet trgovine ili kao upita na mail adresu info@centarkliker.com

Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, kontaktirati ćemo Vas telefonski ili e-mailom kako bi dogovorili isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

CIJENE

Sve cijene u Centar Kliker Internet trgovini izražene su u kunama (HRK). Budući pravna osoba Studio Natura d.o.o. Koja je vlasnik Internet trgovine, nije u sustavu PDV-a, isti nije iskazan u cijeni proizvoda.

Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@centarkliker.com ili na tel. 0996655401, ponedjeljak – petak 9.00 – 17.00 sati.

DOSTAVA

Dostavu obavlja naš partner Overseas na području cijele Hrvatske, izravno u Vaš dom, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi. Dostava na području kontinentalne Hrvatske je unutar tri radna dana, od ponedjeljka do petka, a na otoke tri do pet radnih dana od potvrđene narudžbe.

Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti ”obavijest o prispjeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave unutar osam dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju.

Za narudžbe iznad 400,00 kn dostava je besplatna, a za narudžbe ispod 400,00 kn je 40,00kn

ISPRANOST POŠILJKE I REKLAMACIJE

Sve naručene proizvode i usluge možete opozvati sve do trenutka isporuke iz našeg skladišta.

U roku od 72 h nakon primitka naručene pošiljke, reklamirati možete proizvod koji sadrži grešku, fizički je oštećen, isporučen je krivi proizvod od naručenog ili je isporučen u pogrešnoj količini.

Omogućujemo Vam besplatnu dostavu za opravdano reklamirane proizvode o našem trošku.

Ukoliko proizvod više nije na skladištu, a potrebno ga je zamijeniti, jamčimo Vam povrat sredstava.

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA 

Dobrodošli na web stranice tvrtke Studio Natura d.o.o. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije s ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice. 

OPĆE ODREDBE I DEFINICIJE

Ovim se Općim uvjetima korištenja internet stranica i korištenja usluge internet trgovine (“Opći uvjeti”) uređuje korištenje internet stranice od strane korisnika, te korištenje usluge internet trgovine.
U “Općim uvjetima” pojmovi pisani podebljanim slovima imat će značenje dano u nastavku:

  • “Internet stranice” označava sve internet, odnosno Internet stranice u vlasništvu Studio Natura d.o.o, uključujući, ali se ne ograničavajući na www.centarkliker.com
  • “Korisnik” znači svaku osobu, pravnu ili fizičku, koja pristupa internet stranicama. Pojam korisnik uključuje i registriranog korisnika.
  • “Registrirani korisnik” znači svaku potpuno poslovno sposobnu osobu, pravnu ili fizičku, koja se registrirala za korištenje usluge internet trgovine na internet stranicama.

Pristupom internet stranicama putem odgovarajućeg tehničkog sredstva pristupa i njihovim korištenjem svaki korisnik se obvezuje poštivati ove Opće uvjete i pristaje da se na njega primjenjuju odredbe ovih Općih uvjeta.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Sadržaji i formati na ovim web stranicama, osim dijela tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su isključivo namijenjeni informiranju kupaca vlasništvo su tvrtke Studio Natura d.o.o., Božidara Rašice 1, 10000 Zagreb. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava. 

Ukoliko primjetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na mail adresu info@centarkliker.com

Korisnik prihvaća da je cjelokupan sadržaj internet stranica isključivo vlasništvo Studio Natura d.o.o. Korištenjem internet stranica korisniku se daje ograničena, neisključiva, neprenosiva i opoziva dozvola za korištenje sadržaja internet stranica na način da se iste pregledavaju za osobne svrhe. Radi izbjegavanja svake sumnje, Studio Natura izričito zadržava i ne prenosi na korisnika bilo koja druga prava u odnosu na sadržaj internet stranica, te zabranjuje korištenje sadržaja internet stranica, osim kako je to određeno ovim Općim uvjetima i kako je to eventualno dozvoljeno uputama na samim internet stranicama.

Korisnik osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe za kućnu uporabu.

Ukoliko je to izričito dopušteno na internet stranicama, korisnik će imati pravo skidati (“download”) određene sadržaje. U takvom slučaju korisnik se obvezuje da će takav sadržaj koristiti isključivo za osobnu uporabu, te da će u odnosu na takav sadržaj u cijelosti poštivati odredbe ovih Općih uvjeta.

Stavljanjem podataka, uključujući fotografije, (“upload”) na internet stranice od strane korisnika, isti postaju isključivo vlasništvo Studio Natura d.o.o.

OGRANIČENJA KORIŠTENJA I ODGOVORNOSTI

Korisnik se obvezuje da neće:

– koristiti internet stranice na bilo koji način koji je protivan pozitivnim propisima;

– unositi na internet stranice ili distribuirati putem internet stranica bilo kakve sadržaje koji su u protivni pozitivnim propisima, uključujući, ali se ne ograničavajući na štetne, prijeteće, uznemiravajuće, vulgarne, pornografske sadržaje, sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, sadržaje koji povređuju tuđa prava i interese i slično;

– mijenjati, brisati ili uništavati bilo kakve podatke na internet stranicama;

– koristiti internet stranice za kršenje prava trećih osoba, uključujući za povredu tajne, prava intelektualnog       vlasništva ili drugog prava ili interesa trećih osoba;

– koristiti internet stranice za slanje elektroničke pošte protivne ovim Općim uvjetima;

– unositi ili distribuirati putem internet stranica bilo kakav nelegalan software, uključujući, ali se ne ograničavajući na viruse, spyware, trojane, ili slično.

Korištenjem sadržaja ovih internet stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja internet stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj internet stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Studio Natura d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje internet stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja internet stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internet stranica.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Studio Natura d.o.o. se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz proizvode, Studio Natura d.o.o. prikupio je od proizvođača proizvoda.

Studio Natura d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja internet stranica, pravo ukidanja internet stranica, te pravo ograničavanja pristupa internet stranicama, sve bez najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena, ukidanja ili ograničavanja. 

Studio Natura d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti internet stranica zbog bilo kakvih tehničkih razloga.

Studio Natura d.o.o. zadržava pravo promjene cijena svojih proizvoda i usluga. Važeće cijene svih proizvoda i usluga objavljene su u službenom cjeniku Studio Natura koji je dostupan na adresi društva.

Studio Natura zadržava pravo da spriječi pristup internet stranicama IP adresama, (odnosno korisnicima) s kojih se obavljaju radnje protivne ovim Općim uvjetima, te s te osnove neće snositi nikakvu odgovornost.

Studio Natura niti na koji način ne odgovara korisnicima za troškove koje snose korištenjem računalne opreme i telekomunikacijskih sustava radi pristupa internet stranicama i usluzi internet trgovine.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Internet stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze (“linkove”) do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati. Studio Natura d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Studio Natura d.o.o. se odriče svake odgovornosti zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na takvim stranicama trećih osoba, kao i zbog eventualnih proizvoda ili usluga koji su se stekli putem takvih trećih stranica. Neće se smatrati da su takve treće osobe na bilo koji način povezane s tvrtkom Studio Natura d.o.o. samo zbog postojanja veze s internet stranicom.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Studio Natura d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja i to na način da Vaše osobne podatke tražimo jedino u slučaju konačne potvrde narudžbe, kako bismo Vam mogli poslati na ispravnu adresu naručeni proizvod. 

Vaši osobni podaci biti će proslijeđeni trećoj osobi, odnosno pružatelju usluga brze dostave. Ovim putem Vas ujedno molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih. 

Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. 

Označavanjem odgovarajuće kućice na internet stranicama smatra se da korisnik pristaje na prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje osobnih podataka potrebnih za korištenje internet stranica, uključujući, ali se ne ograničavajući na:

– suglasnost da Studio Natura d.o.o. može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i pružanja drugih usluga, potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o novim proizvodima i uslugama, te unapređenja usluga i da Studio Natura d.o.o. navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika Studio Natura d.o.o. i sprječavanja eventualnih zlouporaba;

– potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Studio Natura d.o.o. na zadovoljstvo korisnika;

– davanje podataka drugim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha.

Studio Natura d.o.o. će čuvati osobne podatke samo koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima. Nakon proteka tog vremena osobni podaci će se uništiti, izbrisati ili učiniti anonimnima na način koji osigurava da se zadrži sigurnost osobnih podataka.Studio Natura d.o.o. neće razotkriti osobne podatke trećim osobama, osim osobama iz njegove grupe trgovačkih društava. 

Studio Natura  d.o.o. će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumne administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Studio Natura d.o.o. će omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Ukoliko korisnici imaju bilo kakvih pitanja vezano uz korištenje osobnih podataka mogu kontaktirati izravno Studio Natura d.o.o.Ukoliko korisnici zatraže brisanje njihovih osobnih podataka, Studio Natura d.o.o. će takve podatke ukloniti .Prilikom davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

KORIŠTENJE USLUGE INTERNET TRGOVINE I REGISTRACIJA KORISNIKA

Korištenje usluge Internet trgovine je dostupno korisnicima koji su punoljetni i potpuno poslovno sposobni, što potvrđuju korištenjem usluge Internet trgovine.

Pristup online tečajevima dostupan je isključivo registriranim

Registracija korisnika se obavlja putem internet stranica, prilikom čega će korisnik biti obvezan upisati određene osobne podatke i pristati na korištenje takvih osobnih podataka.

Nakon uspješne registracije, registrirani korisnik dobiva na korištenje korisničko ime i lozinku koji služe za autorizaciju korištenja usluge. Registrirani korisnik je obvezan čuvati tajnost korisničkog imena i lozinke. Ukoliko korisnik posumnja u neautorizirano korištenje svojeg korisničkog imena i/ili lozinke, on je odgovoran za sve moguće troškove izazvane korištenjem njegova korisničkog imena i/ili lozinke do trenutka dok ne obavijesti Studio Natura d.o.o. putem kontakata objavljenih na internet stranici o sumnji o neautoriziranom korištenju. Korisnik je odgovoran i za sve nedozvoljene aktivnosti autorizirane i izvršene pod njegovim korisničkim imenom i/ili lozinkom.
Registracijom korisnik potvrđuje:

– da u cijelosti prihvaća ove opće uvjete, posebno u dijelu u kojem se oni odnose na usluge internet trgovine;

– potpunost, točnost, istinitost i ažurnost osobnih podataka;

– da daje Studio Natura d.o.o. izričitu suglasnost da može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i pružanja drugih usluga, potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o novim proizvodima i uslugama, te unapređenja usluga i da Studio Natura d.o.o. navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika Studio Natura d.o.o. sprječavanja eventualnih zlouporaba.

Registrirani korisnik pristaje da se kupnja putem Internet trgovine usluge obavlja na način da registrirani korisnik kupuje proizvode i usluge dostupne putom Internet trgovine usluge (“proizvodi” i ”tečajevi”) na način da ih bira na temelju slike i osnovnog opisa proizvoda ili tečaja. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., Studio natura d.o.o. ne jamči potpunu sukladnost boja proizvoda s bojama kako ih registrirani korisnik vidi na zaslonu svog monitora.

Narudžba proizvoda se obavlja elektronskim putem. Klikom na ikonu “U košaricu”, odabrani proizvod sprema se u potrošačku košaricu. Za nastavak procedure potrebno je kliknuti “POGLEDAJTE KOŠARICU” gdje se nalaze svi odabrani artikli. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe. Na e-mail adresu kojom ste se registrirali kao kupac, dobit ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Studio Natura d.o.o.

Ukoliko Studio Natura d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili putem e-mail-a te ga obavijestiti o navedenom. Kupac ima opciju otkazati naručeni proizvod ili zatražiti zamjenski proizvod.

CIJENE PROIZVODA I USLUGA PUTEM INTERNETSHOP USLUGE

Cijene proizvoda i usluga izražene su u hrvatskim kunama (“HRK”) i nemaju iskazan porez na dodanu vrijednost, budući Studio Natura nije obveznik poreza na dodanu vrijednost prema čl. 22., st. 1. Zakona PDV-u, PDV nije obračunan. Studio Natura d.o.o. može odrediti određene popuste na kupovinu putem internet trgovine koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje, ali se navedeni popusti neće odnositi na jasno označene artikle i proizvode u kategoriji “Akcijski artikli”.

Cijene proizvoda i usluga su podložne promjenama do trenutka potvrde kupovine. Potvrdom kupovine registrirani korisnici završavaju postupak kupovine putem internet trgovine usluge. Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku kada Studio Natura d.o.o.primi potvrdu uplate plaćanja. 

Cijena dostave kupljenih proizvoda nije uključena u cijenu proizvoda. Kupljene usluge će se isporučiti na način opisan unutar svake pojedine usluge.

NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA PUTEM USLUGE  INTERNET TRGOVINE

Registrirani korisnici mogu plaćati proizvode i usluge na sljedeće načine, prilikom čega se izbor obavlja na internet stranicama:

– pouzećem gotovinom, dostavljaču vanjskog partnera Overseas prilikom dostave

– uplatom internet bankarstvom prema poslanoj ponudi 

– uplatom na žiro račun prema poslanoj ponudi 

Prilikom plaćanja pouzećem registrirani korisnik dobiva na svoju mail adresu ponudu i sve podatke koji su potrebni kako bi mu se dostavili odabrani proizvodi. 

DOSTAVA PUTEM INTERNET TRGOVINA USLUGE

Dostava proizvoda je za sve narudžbe iznad 400kn besplatna, a za sve narudžbe ispod 400kn dostava iznosi 40kn. Dostava se ne obačunava na kupljene usluge.

Dostavu proizvoda obavlja naš partner Overseas na području cijele Hrvatske, izravno u Vaš dom, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi. Dostava na području kontinentalne Hrvatske je unutar tri radna dana, od ponedjeljka do petka, a na otoke tri do pet radnih dana od potvrđene narudžbe.

Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti ”obavijest o prispjeću pošiljke” na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave unutar osam dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju.

Nakon što www.centarkliker.com evidentira narudžbu proizvoda (najkasnije u roku od 24 sata od narudžbe proizvoda od strane registriranog korisnika što se primjenjuje isključivo ukoliko takav rok istječe tijekom radnog dana u Republici Hrvatskoj, te se ne odnosi na neradne dane) registriranom korisniku će proizvodi biti isporučeni u roku: 

– do 3 radna dana za bilo koji dio kontinentalne RH

– do 5 radnih dana za otoke

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, www.centarkliker.com nije odgovoran za produljenje prethodno navedenih rokova isporuke.

Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave:

– bit će mu ostavljena poruka s brojem kojeg će moći kontaktirati ili

– proizvodi mogu biti preuzeti od strane druge osobe (punoljetni član domaćinstva, ovlaštena osoba od strane registriranog korisnika) uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

Registrirani korisnik je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom računa/otpremnice registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled. Ukoliko registirani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem mail-a ili telefonski  u Studio Natura d.o.o. putom korisničkih uputa na internet trgovina stranicama i izjasniti se želi li ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca, Studio natura d.o.o. se obvezuje u roku od idućih 15 dana obaviti ponovljenu dostavu bez dodatnih troškova za korisnika ili napraviti povrat novca, sve sukladno zahtjevu registriranog korisnika.

Ukoliko artikl nije dostupan kupac će biti pravovremeno obaviješten

REZERVACIJA PROIZVODA PUTEM USLUGE INTERNET TRGOVINE

Proizvodi i usluge koje registrirani korisnik stavi u košarici nisu rezervirani. Proizvod ili usluga je rezerviran/a tek nakon potvrde plaćanja od strane registriranog korisnika.U periodu između stavljanja proizvoda u košaricu i potvrde plaćanja postoji mogućnost da količine proizvoda ili usluge više nisu dostupne putem ove internetshop usluge, o čemu će registrirani korisnik biti obaviješten putem telefona ili e-mail-a.

POVRAT KUPLJENIH PROIZVODA PUTEM USLUGE INTERNET TRGOVINE

Registrirani korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 45 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid.

Ukoliko je došlo do pogreške prilikom pakiranja naručenih proizvoda te kupac nije dobio naručeni proizvod već neki drugi, dužan je navedeno prijaviti putem obrasca za reklamaciju u roku od osam (8) dana. U tom slučaju, korisnik vraća krivo isporučen proizvod na trošak Studio Natura d.o.o.  koji se obvezuje isporučiti naručeni proizvod ili izvršiti povrat novca (sukladno zahtjevu korisnika) u roku od petnaest (15) dana od zaprimljenog krivo isporučenog artikla.

Ukoliko korisnik nije dobio naručeni i plaćeni proizvod, dužan je to prijaviti u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana očekivanog dolaska naručenog proizvoda putem obrasca za reklamaciju ili putem kontakata objavljenih na internet stranici. Studio Natura d.o.o. je u tom roku dužan utvrditi što se dogodilo sa reklamiranom pošiljkom, te korisnika obavijestiti o daljnjem rješavanju reklamacije.

OSTALI UVJETI USLUGE INTERNET TRGOVINE

Studio Natura d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati registriranom korisniku i trećima:

– uslijed neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke ili je povezana s takvim korištenjem,

– u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja internet trgovina usluge, ako predmetna šteta nije nastala krivnjom Studio Natura d.o.o.

Studio Natura d.o.o.  ne snosi odgovornost za bilo koju štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internetske veze prilikom korištenja usluge internet trgovine. Na korištenje internet trgovina usluge primjenjivat će se odredbe važećeg Zakona o elektroničkoj trgovini i ostalih zakona koji se odnose na pružanje i korištenje internet trgovina usluge.

IZMJENE OPĆIH UVJETA I OSTALE ODREDBE

Studio Natura d.o.o. zadržava pravo izmijeniti ove Opće uvjete bez prethodne najave. Registrirani korisnici su dužni prilikom svakog korištenja internet stranica, te posebno internetshop usluge provjeriti važeće Opće uvjete. Važeći opći uvjeti bit će objavljeni na internet stranicama.

Za korištenje internet trgovina usluge važeći su opći uvjeti na snazi u trenutku primitka cijene za naručeni proizvod.

Svi sporovi koji mogu nastati temeljem ovih općih uvjeta rješavat će se pred nadležnim sudom u Zagrebu

STUDIO NATURA D.O.O.
BOŽIDARA RAŠICE 1, ZAGREB
OIB 20070830192  
MBS 04078349

STUDIO NATURA d.o.o., Upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS 04078349; Temeljni kapital društva u iznosu 20.000,00kn uplaćen je u cijelosti u novcu.
Član uprave: Maja Grozdanić.
Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.