Dobrodošli na naš blog o psima!
Vaš pouzdani izvor informacija, zabave i inspiracije za sve ljubitelje četveronožnih prijatelja!

Pogledaj sve objave

Ova stranica je posvećena našim omiljenim krznatim suputnicima. Pružajući vam najnovije i najvažnije informacije o brizi za pse, savjetima o obuci, opremi i hrani za pse, suživotu s vašim ljubimcem, uživanju u planinarenju s psom i drugim srodnim temama. Naš cilj je podjeliti svoje znanje i iskustvo s vama, vlasnicima pasa i ljubitelja životinja kako bi unaprijedili život i dobrobit vaših četveronožnih prijatelja.

Kao ljubitelji pasa, znamo koliko je važno osigurati najbolju opremu i hranu za naše ljubimce. Naši članci o opremi za pse pružit će vam pregled neophodnih stvari za vašeg psa, kao što su ogrlice, povodci, i igračke. 

Uz opremu, kvalitetna prehrana igra ključnu ulogu u zdravlju i dobrobiti vašeg psa. Naši članci o hrani za pse će vas informirati o različitim vrstama hrane, od suhe hrane do sirove prehrane, i pomoći vam da pronađete najbolju prehranu koja će zadovoljiti prehrambene potrebe vašeg psa. Osim toga, naučit ćete kako pravilno hraniti psa u različitim životnim fazama i kako rješavati prehrambene alergije i osjetljivosti.

Naš blog o psima također će istražiti teme suživota sa psom. Psi su nevjerojatni suputnici koji nam donose mnogo radosti, ali i izazova. Naučit ćemo vas kako osigurati da vaš dom bude siguran i ugodan za vašeg psa, kako biste maksimalno uživali u zajedničkom životu. Razgovarat ćemo o važnosti redovitih veterinarskih pregleda, osnovnoj njezi, održavanju higijene i važnosti kvalitetne igre i pažnje koju treba pružiti vašem psu.

Za sve avanturiste i ljubitelje prirode, naš blog će vas inspirirati za planinarenje sa psima. Otkrit ćemo vam najljepše lokacije za šetnje i planinarenje s vašim ljubimcem, savjete za sigurnost i kako se pripremiti za pustolovinu s vašim psom.

ŠKOLA ZA PSE

CIJENA TEČAja za pse

Grupni treninzi vođen je u živo s instruktorom u maloj grupi do maksimalno 6 polaznika.
Svi polaznici imaju pristup online materijalima u našoj virtualnoj učionici.

Velika škola

Napredni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 12h 4 tjedna

Mala škola

Osnovni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 8h 4 tjedna

Individualni sat

1:1 pristup

30 €

(225,05 Kn)

Preporuka: 10h

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.