Finest Fish 4 Dogs – losos

15.90 88.85 

Finest Fish 4 Dogs – losos

Potpuna dehidrirana hrana za ODRASLE PSE spravljena od lososa, krumpira i graška. Bez dodanih sintetičkih sastojaka, konzervansa i žitarica. Ne sadrži meso peradi niti bilo koje drugo meso osim mesa ribe. Prirodan je izvor masnih kiselina omega-3. FINEST OCEAN WHITE FISH FOR DOGS napravljena je od namirnica najviše kvalitete i pogodna je za pse svih pasmina. Jednostavna, dobra hrana spravljena iz nekoliko odabranih kvalitetnih sastojaka. 

Fish4Dogs Finest Salmon je receptura spravljena od lososa, krumpira i graška. Bez umjetnih dodataka, konzervansa i žitarica. 

Morska riba, bogata omegom 3, idealna je hrana za pse, a Omega 3 je važna aminokiselina za:

  • Održavanje zdravlja dlake i kože
  • Razvoj zglobova i podrška je razvoju mozga
  • Pomaže stvaranju živaca i strukture kože u ranim fazama razvoja
  • Protein iz ribe lako je probavljiv što ga čini posebno prikladnim za pse koji imaju osjetljiv probavni sustav te im omogućuje maksimalnu iskoristivost hranjivih sastojaka

Hrana Fish4Dogs ne sadrži žitarice, a krumpir i grašak koriste kao ugljikohidrate koji osiguravaju uravnotežen GI i  manje je vjerojatno da će izazvati alergijske reakcije.

losos 27%, krumpir 23%, brašno od graška 22%, riblje brašno,  lososovo ulje, repina vlakna, suhi pivarski kvasac, minerali. 

bjelančevine: 26%, sadržaj masti: 12%, sirovi pepeo: 7,5%, sirova vlakna: 2,5%, Omega-3: 1,0%. 

Dodaci/kg: vitamini: vitamin A: 22.500 IJ/kg, vitamin D₃: 1.800 IJ/kg, vitamin E: 400 IJ/kg. Elementi u tragovima: cinkov kelat hidrata amino kiselina: 600 mg, bakar kelat hidrata amino kielina: 80 mg/kg, bezvodni kalcijev jodat : 2,5 mg. Antioksidanti (stabilizirani

Ova je receptura dostupna u pakiranjima od 1,5 kg, 6 kg i 12 kg.
Ovisno o pasmini vašeg psa, možete odabrati manju ili veću granulu te Extra malu granulu za Toy pasmine.

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.