Ruffwear THE BEACON™ sigurnosna lampica

254.00 kn

Očisti
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Ruffwear THE BEACON™ sigurnosna lampica

The Beacon je sigurnosna lampica vrhunskih performansi koja će vašeg psa učiniti vidljivim u uvjetima slabe osvjetljenosti ili nepovoljnim vremenskim uvjetima. The Beacon je izuzetno izdržljiva, kvalitetna i vodonepropusna, pomoću kopče sa stražnje strane, jednostavno se prikapča na bilo koju Ruffwear ogrlicu, kaputić ili oprsnicu jer svaka ima posebnu omčicu za lampicu. Beacon lampica se puni pomoću USB strujnog punjača, a svjetleći indikator na lampici upozorava ukoliko se lampica puni ili su joj baterije oslabljele. Jednostavno prebacite svjetlo na jedan od tri dostupna moda ili jednu od tri dostupne boje svjetla za maksimalnu vidljivost psa na terenu. Još jedna prednost Beacon lampice je i u tome što se njezino jarko svjetlo vidi jasno iz svih smjerova.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  • USB punjenje
  • vodootporna na dubini od 1 m u trajanju od 30 min
  • svjetlost lampice je vidljiva iz svih smjerova
  • izuzetno čvrsta
  • lagano se montira na ogrlicu, oprsnicu ili kaputić
VODOOTPORNA
IPX7 RANG
Na dubini od 1m u vremenu od 30min
USB PUNJAČ
3 BOJE, 3 MODA
Previous
Next

TESTIRANO NA TERENU

Ruffwear oprema

Svi naši proizvodi detaljno su testirani u svim vremenskim uvjetima i na različitim terenima te s ponosom možemo garantirati i stajati iza kvalitete naših materijala i načina izrade

5/5

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

OBAVIJEST

Ruffwear oprema

Budući Ruffwear u svojoj paleti proizvoda ima širok opus boja i veličina, narudžbe u Ruffwear šaljemo jednom mjesečno. Rok isporuke Ruffwear proizvoda je iz tog razloga 3 – 30 dana.

Kako Ruffwear često mijenja palete boja proizvoda može se dogoditi da željene boje trenutno nema na njihovom centralnom skladištu.
U tom slučaju ćemo vas kontaktirati na e-mail adresu ili telefon navedenu prilikom naručivanja proizvoda.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.