Finest Fish 4 Dogs – sardine i batat

18.00  (136.00 kn) 94.35  (711.00 kn)

Finest Fish 4 Dogs – sardine i batat

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra N/A Kategorije , , , , ,

Potpuna dehidrirana hrana za ODRASLE PSE sa sardinom i batatom kao osnovnim sastojcima. Finest Sardine potpuna hrana sadrži meso sardine, bogato Omega3 i batat koji je bogat izvor vitamina B6 koji pomaže u smanjenju iritacija kože, vitamina C i D koji igraju važnu ulogu u izgradnji zdravih kostiju i probave. Batat je također i bogat izvor željeza koji potpomaže zdrav imunološki sustav. 

Fish4Dogs Finest Sardine je receptura spravljena od mesa sardine i slatkog krumpira batata. Bez umjetnih dodataka, konzervansa i žitarica. 

Morska riba, bogata omegom 3, idealna je hrana za pse, a Omega 3 je važna aminokiselina za:

  • Održavanje zdravlja dlake i kože
  • Razvoj zglobova i podrška je razvoju mozga
  • Pomaže stvaranju živaca i strukture kože u ranim fazama razvoja
  • Protein iz ribe lako je probavljiv što ga čini posebno prikladnim za pse koji imaju osjetljiv probavni sustav te im omogućuje maksimalnu iskoristivost hranjivih sastojaka

Hrana Fish4Dogs ne sadrži žitarice, a slatki krumpir koristi kao ugljikohidrat koji osigurava uravnotežen GI i  manje je vjerojatno da će izazvati alergijske reakcije.

SRDELA 26%, slatki krumpir 23%, lososovo brašno 19%, brašno od graška 19%, pulpa repe, lososovo ulje, suhi pivarski kvasac, suncokretovo ulje, mineralne tvari. 

Bjelančevine 26%, masti 12%, pepeo 7%, vlakna 2.5%, Omega-3 masne kiseline 1.8% Dodano (Po Kg):  Vitamini: Vitamin A 22,500 IU, Vitamin D3 1,800 IU, Vitamin E 400 IU. Elementi u tragovima: Cink kelato Amino  Chelate Of Amino Acid Hydrate 600mg, Copper Chelate Of Amino Acid Hydrate 30mg, Calcium Iodate Anhydrous 2.5mg. Antioxidants (Stabilised With Rosemary And Tocopherol-rich Extracts)    

Ova je receptura dostupna u pakiranjima od 1,5 kg, 6 kg i 12 kg.
Ovisno o pasmini vašeg psa, možete odabrati manju ili veću granulu.

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.