Rashladna oprema za vruće dane

Rashladna oprema za pse

Pred nama su sunčani dani i ljetne vrućine! Psi vole boraviti vani, ali zbog vrućine sve manje se preko dana upuštamo u naše uobičajene outdoor pustolovine. Pogledajte naše vrhunske proizvode namijenjene za vaše pse tijekom ljetnih žega.

Swamp Cooler™, Jet Stream™, and Core Cooler™ koriste tehnologiju koja postiže hlađenje tijela isparavanjem čak i kada se temperatura na termometru penje. 

KAKO ZADRŽATI SVJEŽINU

Što znači hlađenje isparavanjem (evaporaciom)? Poznat vam je osjećaj kada tek izađete iz jezera, kada osjetite svježinu zraka na koži.  Upravo je to osjećaj svježine koji se postiže evaporaciom!

Ruffwear rashladna oprema  stvara isti efekt kombiniranjem vanjskog sloja koji olakšava isparavanje, srednjeg sloja koji drži vodu za isparavanje i udobnog unutarnjeg sloja koji vašeg psa održava suhim i povlači površinsku toplinu dalje od psa. Sve što trebate učiniti je navlažiti rashladni kaputić, a za ostalo se brine isparavanje!

RASHLADNA OPREMA

Upute za upotrebu

Pogledajte  kako djeluje: U prezentaciji su nam pomogle Ellie i Flir. 

Ellie je pas koji nikada ne usporava, a uz Ruffwear rashladni kaputić, ni ne mora.
Prije: Ellina vanjska temperatura tijela prije nego smo joj stavili rashladni kaputić, iznosila je 41 °C.
Nakon: Ellina vanjska temperatura tijela s rashladnim kaputićem iznosila je 23.5 °C.

Koja je zapravo razlika između proizvoda: Swamp Cooler, Jet Stream i Core Cooler? Sva tri proizvoda koriste istu tehnologiju hlađenja pomoću evaporacije, ali su dizajnirani za različite aktivnosti.

Swamp Cooler je namijenjen za pješačenje, šetnje, kampiranje i druge neformalne aktivnosti. Ima portal za prikapčanje povodnika na oprsnicu, na taj način je omogućeno nošenje kaputića preko Front Range ili Web Master oprsnice

Jet Stream je dizajniran za “fast and light” avanture poput planinskog trčanja ili vožnje biciklom.  Dizajniran je da savršeno prijanja uz tijelo, potpuno se zatvara zip zatvaračem te odlično pristaje ispod oprsnice ili bisaga. Lagan i gladak JetStream koristi spandex koji štiti leđa od sunca, dok troslojna ispariva podloga za hlađenje na prsima raspršuje toplinu iz jezgre tijela psa. 

Oboje i Swamp Cooler i Jet Stream imaju oznaku zaštite od sunca UV 50+, što znači da će zaštiti pse svjetle dlake i kratke dlake od sunčevih zraka i opeklina. 

Core Cooler je dodatak koji se montira na Ruffwear oprsnice kako bi olakšao hlađenje vašeg psa, a ujedno pruža dodatnu potporu prilikom podizanja i asistiranja psu pri savladavanju prepreka po putu. Pomaže u stabiliziranju bisaga i oprsnica. Ovaj troslojni prsni uložak također hladi tijelo psa sustavom evaporacije za vrijeme velikih vrućina i pojačanih fizičkih aktivnosti psa. Core Cooler je kompatibilan sa slijedećim oprsnicama i bisagama:

ZAŠTITA ZA ŠAPE

Vruće ljetne žege, znače vruće podne podloge koje mogu oštetiti jastučiće šapa.  Preporučamo korištenje Ruffwear Grip Trex™  cipelica kako bi zaštitili pseće šape dok hodaju vrućim podlogama. Grip Trex™ su dizajnirane s Vibram gumenim potplatama koje odlično prijanjaju uz svaku podlogu i mekanim mrežastim gornjim slojem koji omogućava ventilaciju i sprečava prodor prljavštine i krhotina do šapa. Grip Trex™ su savršena opcija za pustolovine tijekom ljetnih vrućina!

U POTRAZI ZA OSVJEŽENJEM

Za vrijeme najvećih vrućina ponekad je najbolja opcija zaroniti glavu pod vodu. Ruffwear u ponudi ima savršen proizvod koji će vašem psu pomoći da vas prati na zajedničkim vodenim avanturama. Float Coat je potpuno opremljen pojas za plivanje za pse. Dizajniran kako bi pratio građu tijela psa i podržao njegov prirodan položaj i kretanje u vodi. Snažna ručka pozicionirana je tako da savršeno omogućava podizanje psa iz vode na čamac, kajak, SUP, ili na obalu. Za potpuni užitak pogledajte naš asortiman igračaka koje plutaju na vodi –  Lunker™Hydro Plane™.

Koju opremu vi koristite za vrijeme ljetnih vrućina? Javite nam se ukoliko imate pitanja ili želite s nama podijeliti vaše dojmove iz neke od vaših avantura u kojima ste koristili Ruffwear opremu. Tagirajte nas na Facebook profilu

Podjeli:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest

Više objava

Cipelice za psa

6 savjeta za početak s cipelicama

6 savjeta za početak korištenja Ruffwear psećih cipelica Ruffwear dizajneri pri stvaranju savršene pseće cipelice imaju isti pristup kao i kod dizajniranja outdoor obuće za

Dizajnirano iz pseće perspektive

Naši psi su nam stalni pratitelji. S pravom opremom mogu nam se udobnije pridružiti u našem boravku na otvorenom, omogućujući nam da idemo dalje i

Ruffwear Oprema za radne pse

Oprema za radne pse

RADNI PSI Radni psi i njihovi ljudski partneri dio su Ruffwear ideologije od samog početka postojanja kompanije. Ta je ljubav počela onog trena kada je

Istaknuti proizvodi:

ŠKOLA ZA PSE
Ulaganje u
budućnost

ŽELITE LI IZGRADITI

bolji odnos?
800 kn 8 treninga po 60 min
  • MALA ŠKOLA ZA PSE
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA
NAdogradi
znanje

Savladali ste osnove

želite znati više?
800 kn 8 treninga po 90 min
  • VELIKA ŠKOLA ZA PSE
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA
Posebne
njuške

PRILAGOĐEN PROGRAM

za vašeg psa
2000 kn 10 treninga po 45 min
  • INDIVIDUALNI TRENING
  • GRATIS DVA ONLINE TEČAJA

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.