Rashladna oprema za pse

Rashladna oprema za pse

Pred nama su sunčani dani i ljetne vrućine! Psi vole boraviti vani, ali zbog vrućine sve manje se preko dana upuštamo u naše uobičajene outdoor pustolovine. Ruffwer rashladna oprema za pse namijenjena je za vaše pse tijekom ljetnih žega.

Swamp Cooler™ i Core Cooler™ koriste tehnologiju koja postiže hlađenje tijela isparavanjem čak i kada se temperatura na termometru penje. 

Rashladna oprema za pse

KAKO ZADRŽATI SVJEŽINU

Što znači hlađenje isparavanjem (evaporaciom)? Poznat vam je osjećaj kada tek izađete iz jezera, kada osjetite svježinu zraka na koži.  Upravo je to osjećaj svježine koji se postiže evaporaciom!

Ruffwear rashladna oprema za pse stvara isti efekt kombiniranjem vanjskog sloja koji olakšava isparavanje, srednjeg sloja koji drži vodu za isparavanje i udobnog unutarnjeg sloja koji vašeg psa održava suhim i povlači površinsku toplinu dalje od psa. Sve što trebate učiniti je navlažiti rashladni kaputić, a za ostalo se brine isparavanje!

RASHLADNA OPREMA ZA PSE

Upute za upotrebu
Rashladna oprema za pse

Pogledajte  kako djeluje: U prezentaciji su nam pomogle Ellie i Flir. 

Rashladna oprema za pse
Ellie je pas koji nikada ne usporava, a uz Ruffwear rashladni kaputić, ni ne mora.
Rashladna oprema za pse
Prije: Ellina vanjska temperatura tijela prije nego smo joj stavili rashladni kaputić, iznosila je 41 °C.
Rashladna oprema za pse
Nakon: Ellina vanjska temperatura tijela s rashladnim kaputićem iznosila je 23.5 °C.

Koja je zapravo razlika između proizvoda: Swamp CoolerSwamp Cooler Zip™ i Core Cooler? Sva tri proizvoda koriste istu tehnologiju hlađenja pomoću evaporacije, ali su dizajnirani za različite aktivnosti.

Swamp Cooler je namijenjen za pješačenje, šetnje, kampiranje i druge neformalne aktivnosti. Ima portal za prikapčanje povodnika na oprsnicu, na taj način je omogućeno nošenje kaputića preko Front Range ili Web Master oprsnice

Ruffwear rashladna oprema

ZA BRZO, LAGANO I ELEGANTNO HLADJENJE PRILIKOM TRČANJA I VOŽNJE BICIKLA Swamp Cooler Zip™ je dizajniran za brze i lagane aktivnosti poput trčanja  ili vožnje bicikla. Ovaj prsluk se tijesno prilagođava tijelu i ima bočno zatvaranje na patentni zatvarač, tako da održava učinak hlađenja blizu tijela i dobro se uklapa ispod oprsnica ili bisaga. Veliki otvori za prednje noge omogućuju vašem psu da se slobodno kreće.

Swamp Cooler™ Tech se nalazi na prsima, a spandex materijal na leđima (ocjena 50+ UPF) blokira 98% sunčevih zraka.

Hlađenje psa

Core Cooler je dodatak koji se montira na Ruffwear oprsnice kako bi olakšao hlađenje vašeg psa, a ujedno pruža dodatnu potporu prilikom podizanja i asistiranja psu pri savladavanju prepreka po putu. Pomaže u stabiliziranju bisaga i oprsnica. Ovaj troslojni prsni uložak također hladi tijelo psa sustavom evaporacije za vrijeme velikih vrućina i pojačanih fizičkih aktivnosti psa. Core Cooler je kompatibilan sa slijedećim oprsnicama i bisagama:

kako psi podnose vrućinu

ZAŠTITA ZA ŠAPE

Vruće ljetne žege, znače vruće podne podloge koje mogu oštetiti jastučiće šapa.  Preporučamo korištenje Ruffwear Grip Trex™  cipelica kako bi zaštitili pseće šape dok hodaju vrućim podlogama. Grip Trex™ su dizajnirane s Vibram gumenim potplatama koje odlično prijanjaju uz svaku podlogu i mekanim mrežastim gornjim slojem koji omogućava ventilaciju i sprečava prodor prljavštine i krhotina do šapa. Grip Trex™ su savršena opcija za pustolovine tijekom ljetnih vrućina!

kako rashladiti psa

U POTRAZI ZA OSVJEŽENJEM

pomaže vam Ruffwear rashladna oprema za pse

Za vrijeme najvećih vrućina ponekad je najbolja opcija zaroniti glavu pod vodu. Ruffwear u ponudi ima savršen proizvod koji će vašem psu pomoći da vas prati na zajedničkim vodenim avanturama. Float Coat je potpuno opremljen pojas za plivanje za pse. Dizajniran kako bi pratio građu tijela psa i podržao njegov prirodan položaj i kretanje u vodi. Snažna ručka pozicionirana je tako da savršeno omogućava podizanje psa iz vode na čamac, kajak, SUP, ili na obalu. Za potpuni užitak pogledajte naš asortiman igračaka koje plutaju na vodi –  Lunker™Hydro Plane™.

Koju opremu vi koristite za vrijeme ljetnih vrućina? Javite nam se ukoliko imate pitanja ili želite s nama podijeliti vaše dojmove iz neke od vaših avantura u kojima ste koristili Ruffwear opremu. Tagirajte nas na Facebook profilu

Podjeli:

Pročitaj najnovije objave

Vožnja bicikla sa psom

Vožnja bicikla sa psom

Vožnja bicikla sa psom Vožnja bicikla je aktivnost koja osvježava tijelo i um te pruža priliku za istraživanje prirode i okoline. Međutim, vožnja bicikla sa

Pronjuškaj »

Planinarenje sa psom

Planinarenje je jedan od najboljih načina da se povežete s prirodom, otkrijete prekrasne krajolike i napunite baterije od svakodnevnog stresa. A što ako bih vam

Pronjuškaj »

ŠKOLA ZA PSE

CIJENA TEČAja za pse

Grupni treninzi vođen je u živo s instruktorom u maloj grupi do maksimalno 6 polaznika.
Svi polaznici imaju pristup online materijalima u našoj virtualnoj učionici.

Velika škola

Napredni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 12h 4 tjedna

Mala škola

Osnovni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 8h 4 tjedna

Individualni sat

1:1 pristup

30 €

(225,05 Kn)

Preporuka: 10h

Istaknuti proizvodi:

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.