Kako odabrati bisage za psa?

Kako odabrati bisage za psa

Proljeće i ljeto donosi nam vrijeme rezervirano za ruksake, izlete, planinarenje, kampiranje i cjelodnevne aktivnosti s našim psom. Ako je vaš dlakavi prijatelj spreman nositi svoju opremu i pitate se kako odabrati bisage za psa tu smo da vam pomognemo. U nastavku ćemo vam objasniti koje Ruffwear bisage za psa odabrati. Razmotriti ćemo bisage ovisno o dizajnu i avanturi u koju se planirate uputiti s vašim psom.

Preporučljivo je da vaš pas ne nosi u bisagama više od 25% svoje tjelesne mase. Ukoliko ste po prvi puta stavili svom psu bisage, počnite s lakšim opterećenjem kako bi se pas postepeno navikavao na teži teret u svojim bisagama. 

FRONT RANGE™ bisage za psa

Bisage za psa FRONT RANGE™ sastoje se od pretinaca i džepova koji su integrirani u najprodavaniju Ruffwearovu oprsnicu na svijetu FRONT RANGE®.
Ove bisage za psa su obavezni komad opreme svakog vlasnika koji voli provoditi vrijeme u prirodi sa svojim psom. Pas nam u cjelodnevnoj avanturi može pomoći i nositi dio svoje opreme, hranu i vodu zahvaljujući integriranim podstavljenim remenjem oko trbuha kako bi teret bio stabiliziran i odlično pristajao psu u pokretu. FRONT RANGE™ bisage za pse i njihova geometrija stvara pasivni sustav kompresije koji se oblikuje i pomaže pri učinkovitoj raspodjeli tereta.
Povodnik se može pričvrstiti na tri načina: V prsten i omča za vuču koje se nalaze na leđima te ojačana omča na prsima koja nam ujedno pomaže kod pasa koji vuku na povodniku.

Uz obilje unutrašnje organizacije i detalja usmjerenih na kretanje po stazi ova ugodne bisage za psa savršen je za jednodnevno planinarenje s psom čak i po težim terenima. Ruffwear je u ove bisage integrirao nisko profilnu ručku za lagano i kratko podizanje psa. 

Dostupne su u tri različite boje i dolaze u četiri veličine.

Bisage za psa
Bisage za psa

PALISADES™ bisage za psa

Ako planirate na višednevne ture s vašim psom Palisades bisage pravi su izbor za vas. Imaju veći kapacitet nego ostale Ruffwear bisage za pse ( osim Palisades Pack L / XL i Approach Pack L / XL koje imaju isti kapacitet ). Baza ovih bisaga je Web master oprsnica i mogu se po potrebi odvojiti ukoliko nam ne trebaju, a i dalje nam ostaje oprsnica na psu. Uz njih dolaze dva mijeha za vodu volumena 1L. Unutar bisaga nalaz se i sustav kompresije koji stabilizira njihov sadržaj. Dizajnirane su tako da ni kada su opterećene ne remete psa u potpunoj pokretljivosti i istraživanju terena. Izrađene iz laganih, ali čvrstih materijala.

Kako odabrati bisage
koje bisage kupiti za psa

APPROACH™ bisage za psa

Ruffwear Approach™  bisage za vašeg psa su idealne za vaše cjelodnevne outdoor pustolovine, savršenih performansi, nadasve udobne i praktične. Omogućavaju vašem psu da na turu ponese sve svoje potrepštine kako ih ne bi vi morali nositi u svom ruksaku.  Integrirani zatezači pružaju potpunu stabilnost bisaga pri kretnji. Dizajnirane tako da ni kada su opterećene ne remete psa u potpunoj pokretljivosti i istraživanju terena. Izrađene iz laganih, ali čvrstih materijala, Approach bisage za psa savršene su za jednodnevne i dvodnevne planinarske ture.

Kako odabrati bisage za psa
planinarenje s psom

SINGLETRAK™ bisage za psa

Ruffwear Singletrack elegantne su uže bisage odlične za one avanturiste koji na svom putu trebaju samo najnužniju opremu. Savršeno preliježu tijelu psa zbog pet točki za pričvršćivanje omogućujući psima brzinu i okretnost kao i kada ih nemaju na sebi. Uz njih dolaze dva sklopiva spremnika za vodu zapremnine 0.6l ostavljajući još dovoljno mjesta za malo poslastica, vrećice za izmet i mali povodnik. Singletrack bisage izvrsne su za svakodnevne šetnje, vožnju biciklom i trčanje . 

Vožnja bicikla s psom

Nadamo se da svo vam ovim kratkim tekstom barem malo pomogli kako odabrati bisage za psa, a ukoliko imate pitanja oko nekog od proizvoda ili dodatni savjet oko izbora bisaga za psa slobodno nas kontaktirajte putem kontakt stranice.

Idete u avanturu? Podijelite svoje priče s nama na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Javite nam što vam znači vaš pas pomoću oznake #centarkliker

Podjeli:

Pročitaj najnovije objave

Vožnja bicikla sa psom

Vožnja bicikla sa psom

Vožnja bicikla sa psom Vožnja bicikla je aktivnost koja osvježava tijelo i um te pruža priliku za istraživanje prirode i okoline. Međutim, vožnja bicikla sa

Pronjuškaj »

Planinarenje sa psom

Planinarenje je jedan od najboljih načina da se povežete s prirodom, otkrijete prekrasne krajolike i napunite baterije od svakodnevnog stresa. A što ako bih vam

Pronjuškaj »

ŠKOLA ZA PSE

CIJENA TEČAja za pse

Grupni treninzi vođen je u živo s instruktorom u maloj grupi do maksimalno 6 polaznika.
Svi polaznici imaju pristup online materijalima u našoj virtualnoj učionici.

Velika škola

Napredni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 12h 4 tjedna

Mala škola

Osnovni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 8h 4 tjedna

Individualni sat

1:1 pristup

30 €

(225,05 Kn)

Preporuka: 10h

Istaknuti proizvodi:

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.