Ruffwear Tubelok™ tkanina

Ruffwear tkanje

Kako bi ogrlice i povodnici pratili životni stil vas i vašeg psa Ruffwear je odlučio da će Tubelok™ tkanina u njihovom dizajnu zamijeniti dosadašnji način proizvodnje.

Ruffwer Ogrlica za psa

Tubelok™ tkanina je vrsta žakardnog tkanja koje je Ruffwear stvorio posebnim postupkom. To je složen postupak ( pogledajte na slici ispod kolikim brojem niti je potrebno upravljati), a uključuje posebne strojeve i posebno školovanje radnika koji ga izrađuju.

rufwear materijeli

Ovakva vrsta tkanja traje duže i zahtjevnije je za izradu od običnog tkanja, ali blagodati žakardnog tkanja odlino odgovaraju potrebama Ruffwear ogrlica i povodnika.

Snažna i dugotrajna Tubelok™ tkanina

Jeste li ikad primijetili psa da se češe po vratu jer ga svrbi ogrlica? Ili ste primijetili da se valjaju po prašini, povlačeći povodnik iza sebe ili trče s njim kroz grmlje? Uništavanje je uvijek prisutno kad su psi u pitanju.

Ruffwear se odlučio za korištenje žakardnog tkanja u svojim proizvodima jer su svaka boja i uzorak na ogrlici ili povodniku integrirani u njega, a ne otisnuti. Na ovaj način eliminirano je izbjeljivanje dizajna ili otrcani izgled održavajući ogrlicu i povodnik vašeg psa u odličnom stanju.

Ruffwear oprema za pse

Ruffwear Tubelok™ tkanina integrirana je u karabiner povodnika s kojim se spaja na ogrlicu. Na taj način se sprječava da se traka odvoji ako grana ili oštri predmet prijeđu preko nje. To produžuje životni vijek povodnika i ogrlice vašeg psa kada psi rade pseće stvari.

U konačnici, sve je to osmišljeno na način da oprema traje duže. A ako traje duže, provodi više vremena s vama i vašim psom umjesto da završi na odlagalištu otpada. Na ovaj način uz produženi vijek opreme za psa štedite i novce jer ne morate stalno kupovati novu opremu.

Uzorci inspirirani prirodom

 

Sa žakardnim tkanjem dizajn može biti složeniji i u Ruffwearu su to iskoristili kako bi prikazali neke on prirodnih elemenata i krajolika.

Ruffwear dizajneri prenose ta nadahnuća u grube skice koristeći grafiku koja sadrži male ćelije od kojih svaka predstavlja jedan detalj ( u samo 25mm tkanja moguće je prikazati oko 525 detalja)

Na slici možete vidjeti uvećani pregled procesa proizvodnje Ruffwear Crag™ Ogrlice i povodnika Sunset boje

Integrirana reflektivnost

Godine 2020 Ruffwer je prvi put u svoju ponudu ubacio reflektirajuću nit integriranu u tkaninu. Mogućnost integriranja reflektirajuće niti u tkaninu ima veću prednost od printa jer je izdržljivija na habanje.
Uvođenje refleksivnosti u već složen postupak tkanja predstavljao je izazove. U tipičnom žakardnom tkanju koristi se ista vrsta niti tako da se sve niti pletu zajedno. Stroj treba biti na određenim postavkama napetosti ovisno o niti koju koristi. Dvije različite vrste niti
(reflektirajuća i ne reflektirajuća) znače dvije različite postavke napetosti što je zakompliciralo cijeli postupak.

Za postavke stroja bila je potrebna suradnja s vanjskim stručnjacima kako bi u Ruffwearu naučili kako namjestiti postavke stroja. Strojeve je bio potrebno namjestiti da rade sporije nego što to inače čine. I dalje je potrebno konstantno nadgledati i kontrolirati proces tkanja kako bi bili sigurni da niti ne pucaju ili da nisu dovoljno čvrste što dovodi u pitanje trajnost proizvoda,

Ruffwear Tubelok™ tkanina inovacija je utkana u  povodnike i ogrlice od početka do kraja.. Od boja i uzoraka nadahnutim prirodom do jakih i izdržljivih žarkadnih traka s čvrsto spojenim rubovima kako bi zadovoljivi i najzahtjevnije korisnike.

Ovdje možete pronaći cijelu liniju povodnika i ogrlica od Tubelok™ tkanine.

 

 

Podjeli:

Pročitaj najnovije objave

Vožnja bicikla sa psom

Vožnja bicikla sa psom

Vožnja bicikla sa psom Vožnja bicikla je aktivnost koja osvježava tijelo i um te pruža priliku za istraživanje prirode i okoline. Međutim, vožnja bicikla sa

Pronjuškaj »

Planinarenje sa psom

Planinarenje je jedan od najboljih načina da se povežete s prirodom, otkrijete prekrasne krajolike i napunite baterije od svakodnevnog stresa. A što ako bih vam

Pronjuškaj »

ŠKOLA ZA PSE

CIJENA TEČAja za pse

Grupni treninzi vođen je u živo s instruktorom u maloj grupi do maksimalno 6 polaznika.
Svi polaznici imaju pristup online materijalima u našoj virtualnoj učionici.

Velika škola

Napredni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 12h 4 tjedna

Mala škola

Osnovni grupni trening

120 €

(904,14 Kn)

Trajanje: 8h 4 tjedna

Individualni sat

1:1 pristup

30 €

(225,05 Kn)

Preporuka: 10h

Istaknuti proizvodi:

🐶 Netko je spomenuo kolačiće?

Kakav je to trening bez kolačića 🍖

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće internet preglednika (cookies).

Kliknuli smo si na prvu?

Želite biti u toku s našim najnovijim proizvodima? Upišite se na našu mailing listu i ne propustite ni jedan novi proizvod ili uslugu koje smo pažljivo odabrali za vašeg psa.